De EDS van Manchester City zal Southampton vermaken
نوشته شده توسط : Hency

Manchester City heeft er misschien goed aan gedaan om Angelino terug te halen en Rodri te ondertekenen, omdat beide diepteproblemen hebben aangepakt die de ploeg in elk van de afgelopen twee seizoenen hebben belemmerd. Het team is echter nog steeds vrij kort op een voor de hand liggende positie terwijl het venster nadert: middenachter. City zag hun kapitein, Vincent Kompany in goedkope voetbalshirts, eerder deze zomer vertrekken. Zijn vertrek verlaat de club met slechts drie senior opties in het centrum van defensie op dit moment: John Stones, Aymeric Laporte en Nicolas Otamendi.

Manchester City is bereid de releaseclausule van Real Sociedad-vleugelspeler Mikel Oyarzabal te betalen. Oyarzabal zou een aanzienlijke loonsverhoging krijgen aangeboden aan de Etihad, maar hij zal het laatste woord hebben over de vraag of hij de stap zal zetten of niet. Zoals de zaken er nu voorstaan ​​is er geen formele zet gedaan, en het team van de vleugelspeler heeft Real Sociedad gerustgesteld over de situatie, maar de club wil graag vechten om de speler die door de jeugd gelederen kwam te houden.

De EDS van Manchester City zal Southampton vermaken in onze Premier League 2-opener op de City Football Academy op zondag 11 augustus. hun ontwikkeling en ervaring verder ontwikkelen.

De dominantie van Manchester City in het Engelse voetbal helpt hun aangesloten clubs om wereldwijd succesvol te zijn, gebruikmakend van hun expertise op het veld en daarbuiten, zei New York City FC sportdirecteur Claudio Reyna die van Manchester City voetbalshirts houdt. Dat onmiddellijke succes, zei Reyna, was grotendeels te danken aan het helpen, niet noodzakelijkerwijs financieel, maar op alle niveaus, van de Premier League-kampioenen aan het hoofd van de 'familie'.





:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: